• Novo
Mogryyskins sagj317 -crni zidna koža za Samsung Galaxy J - Crni zid

Mogryyskins sagj317 -crni zidna koža za Samsung Galaxy J - Crni zid

HRK 82.00
U prilagođenom obliku

Iznos

Na pravom ste mjestu jer imamo upravo ono što tražite! Ova crna zidna koža savršen je način da pokažete svoju opremu! Ili sa stotinama drugih dizajna Mogry Skins, možete biti sigurni da ćete pronaći onaj koji će vam se svidjeti i koji će pokazati vaš jedinstveni stil! S Mogry Skinsom je vaša galaksija J3 zaštićena od ogrebotina, gužve, prašine, vrhova prstiju i nosača svakodnevne uporabe! Pokrijte svoj Galaxy J3 prekrasnom, modernom naljepnicu i istovremeno ga držite zaštićenom! Jednostavan za nanošenje i lako se ukloniti bez ikakvih ljepljivih ostataka! Neka vaša omiljena oprema izgleda kao nova i istaknite se od gomile! Moćni su izdržljivi, pouzdani, napravljeni u našem vrhunskom proizvodnom pogonu u SAD-u! Features Skin za Samsung Galaxy J3 2017 Vinil Decal Stickernot Tvrdi Case Matte Fining Ultra-tan, ultra izdržljivi, otporni na mrlje različitih dizajna Ssamsung Galaxy J3 (2017) nije uključen za zaštitu, izdržljiv i jedinstveni omot vinil dekala Usakompatibilnost : Samsung Galaxy J3 2017 Specifikacije Disign : Crni zid : 0,02 lbs- SKU : VSNS231375 s ponosom napravljen u SAD-u : kupite s povjerenjem i ponosom koji dolazi samo iz kupnje proizvoda proizvedenog u našem stanju u zapadu Palm Beach, Florida. Postavite trend : Pokažite vlastiti jedinstveni stil s Mogryyskinsom za svoj Samsung Galaxy J3 (2017)! Ne volite kožu crnog zida? Imamo stotine dizajna koje možete odabrati, tako da će vaš Galaxy J3 biti jedinstveni kao i vi!. Izdržljiva zaštita vašeg uređaja : proizvedena s ultra tankim, ultra izdržljivim, laminatnim vinilom otpornim na mrlju kako biste učinkovito zaštitili svoj zupčanik od nagiba, ogrebotina, prašine i habanja svakodnevne upotrebe! Mogy Skins meki vinilni poklopac kože, nije izrađen od gume, silikona ili plastike i nije tvrda futrola. Nastavlja se i odlazi lako : Nanesite svoju moćnu naljepnicu vinila lako i s preciznošću na svoju galaksiju J3 zahvaljujući patentiranom ljepilu za izdanje zraka s niskim stiskom koji je izgrađen da traje, ali lako uklanja i ne ostavlja ljepljive ostatke kada ste spremni prebaciti se na a drugačiji dizajn!.

Svojstva

Kupci također biraju

18 Drveni Brodski Kotač

HRK 0.67

Brodski Kotač Ili Brodsko Kormilo / Kormilo Je Uređaj Koji Se Koristio Na Plovilu Za Upravljanje Tim Plovilom I Kontrolu Njegovog Smjera Ili Smjera Broda / Brodova U Davnim Vremenima..

Alat za izradu madraca

HRK 899.98

Čišćenje vrha madraca postaje jednostavan zadatak s ovim alatom za čišćenje madraca Pričvrstite ga na uspravni usisivač Bucket ili usisivač spremnika za brzo skupljanje prašine i p