• Novo
Graviranje: E. Hodgson Smart, istaknuti engleski umjetnik i njegovo platno

Graviranje: E. Hodgson Smart, istaknuti engleski umjetnik i njegovo platno

HRK 1.67
U prilagođenom obliku

Iznos

Ova je slika tiskana na visokokvalitetnom arhivskom foto papiru, što omogućuje lijepu reprodukciju. Naše specijalizirane tinte i pisači na profesionalnoj razini stvaraju živopisne boje i fantastične detalje. Ponosno proizvedeno u SAD-u od strane tvrtke M. A. Naslov : E. Hodgson Smart, Istaknuti Engleski Umjetnik, I Njegovo Platno Predsjednika Hardinga Koje Je Upravo Završio, 1922. Opis : E. Hodgson Smart pozirao je s Hardingovim portretom, držeći četkicu i paletu. Subjekti : Harding, Voren G. (Voren Gamaliel), 1865-1923, Smart, Edmund Hodgson, 1873-1942. Zbirka : Zbirka nacionalne fotografske tvrtke. Zbirka sadrži dokumente o gotovo svakom aspektu života DC-a. Za vrijeme administracija predsjednika oblačna, Hardinga, Coolidgea i Hoovera, Nacionalna fotografska tvrtka svakodnevno je svojim pretplatnicima pružala fotografije aktualnih vijesti u DC-u. Također je pripremila izbor fotografija na popularne teme i izvršila posebne fotografske zadatke za lokalne tvrtke i vladine agencije. Slike datiraju oko 1850-1945; glavnina slika nastala je između 1909.i 1932.

Svojstva

Kupci također biraju

Endemski smaragd - mumbo-mumbo

HRK 0.67

Producent Endemic Emerald je dugi niz godina bio vrhunski bitova za mnoge sudionike rapigre tih poznatih imena, kao što su razni sudionici Boot Camp i Wu Tang camps, Tragedy Khadafi, Ill B

Papučica parkirne kočnice

HRK 119.90

Papučice parkirne kočnice u Aboutu stekle su reputaciju u automobilskoj industriji zbog kvalitete i izrade Danas proizvodimo pločice parkirne kočnice za gotovo svaki automobil na cesti..