• Novo
Automobilska boja

Automobilska boja

HRK 47.98
U prilagođenom obliku

Iznos

Vaša se narudžba obrađuje pomoću naše računalno upravljane opreme za miješanje koja miješa visokokvalitetne nijanse i veziva prema formuli boje. Boja se lako nanosi i brzo se suši. Za pojačavanje boje i zaštitu osnovnog sloja potreban je prozirni gornji sloj. * Jedna četvrtina uretanske boje za temeljni premaz-razrijedite u omjeru 4 : 1 za prskanje. * Važno, Testirajte boju u spreju na priloženoj testnoj kartici kako biste bili sigurni da se boja podudara prije nanošenja. * Upute su u Prilogu. WA3633. VENECIJANSKA PLAVA. Jedna litra uretanskog osnovnog sloja. Proizvedeno u SAD-u. U prilogu je kartica za ispitivanje boja. Nemojte prskati boju na automobil prije provjere boje i tehnike mapiranja testa boje.

Svojstva

Kupci također biraju

18 Drveni Brodski Kotač

HRK 0.67

Brodski Kotač Ili Brodsko Kormilo / Kormilo Je Uređaj Koji Se Koristio Na Plovilu Za Upravljanje Tim Plovilom I Kontrolu Njegovog Smjera Ili Smjera Broda / Brodova U Davnim Vremenima..

Alat za izradu madraca

HRK 899.98

Čišćenje vrha madraca postaje jednostavan zadatak s ovim alatom za čišćenje madraca Pričvrstite ga na uspravni usisivač Bucket ili usisivač spremnika za brzo skupljanje prašine i p