• Novo
Stolica od punog drveta, bijeli vrijesak, sivi vinograd, visoka poput pulta od

Stolica od punog drveta, bijeli vrijesak, sivi vinograd, visoka poput pulta od

HRK 3.00
U prilagođenom obliku

Iznos

Dajte toplom, prostornom izgledu vašoj kuhinji, blagovaonici, baru ili dnevnom boravku s ovim barskim stolicama od punog drveta iz Achiesa. Ove lijepo izrađene stolice dio su vrhunske kolekcije drvenog namještaja koji daje tradicionalan i elegantan izgled i lako nadopunjuje svaki dekor. Za izradu ove atraktivne i izdržljive stolice koristi se drvo Paravudh-tvrdo drvo poznato po svojoj trajnosti, čvrstoći i ekološki prihvatljivom. Uparite se s jednim od širokog asortimana stolova od punog drveta iz Bucket-A i stvorite savršeno mjesto za okupljanje u vašem domu! Set uključuje 1 stolicu visoku poput radne površine. Izrađen od punog drveta. Završite bijelom / vrijeskom sivom bojom. Dizajn sjedala u kutiji. Dimenzije stolice : 19,69 "SH 21,26" g SH 40,75 "V. dimenzije sjedala : 24"u SH 19,69" SH 16,81 " G.nije namijenjen za komercijalnu upotrebu, samo za stanovanje. Spreman za montažu.

Svojstva

Kupci također biraju

Set pročistača zraka serije

HRK 0.33

Set pročistača zraka serije; 14 inča od 4 inča Okrugli crveni filtar koji se može prati; prirodna završna obrada; pričvršćivači; pogodno za rasplinjače BBC 4150 / 4160; čist /

Papučica parkirne kočnice

HRK 119.90

Papučice parkirne kočnice u Aboutu stekle su reputaciju u automobilskoj industriji zbog kvalitete i izrade Danas proizvodimo pločice parkirne kočnice za gotovo svaki automobil na cesti..